KerstGalaDiner

Het legendarische KerstGalaDiner van Ad Interim komt er weer aan!

Dit gezellige kerstdiner met studenten, docenten en medewerkers van TST en FHTL zal plaatsvinden op donderdag 20 december 2018.
De aanmelding is vanaf nu geopend. Wees er zo snel mogelijk bij, want er is een beperkt aantal plaatsen! Hieronder staan de stappen ter aanmelding vermeld.
De aanmelding zal sluiten op zondagavond 16 december. Hierna is het niet meer mogelijk om je aan te melden vanwege de voorbereiding van onze koks. Het is toegestaan om één introducee mee te nemen.
Voor leden is het KerstGalaDiner gratis. Het is nog mogelijk om voor dit studiejaar contributie te betalen. Geef dit aan bij je aanmelding. Voor anderen kost het diner vijf euro per persoon.
Trek je mooiste kerstoutfit aan en doe tijdens de avond mee aan de fotoshoot met onze top-fotografe Bernadette! Daarnaast zullen we zorgen voor het nodige vermaak tijdens de avond. Hopelijk tot dan!

Aanmelding:
1. Stuur uiterlijk 16 december 2018 een mail naar info@sv-adinterim.nl met de volgende gegevens van jezelf en je eventuele introducee:
– Voornaam + achternaam
– Lid of geen lid van Ad interim
– Speciale wensen of dieet
2. Indien je geen lid bent, maak dan vijf euro per persoon over naar: S.V. Ad Interim, NL75 RABO 0136 6427 99 onder vermelding van: Kerstgaladiner 2018 + je naam.