Hulp gevraagd bij kerkasiel

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 10/11/2018
16:00 - 19:00


De Protestantse kerk in Den Haag biedt sinds afgelopen vrijdag kerkasiel aan het Armeense gezin Tamrazyan. Een voortdurende kerkdienst moet de familie rust bieden. De bedoeling is tijd en ruimte te creëren voor dialoog met de overheid. Lees verder op http://www.protestantsegemeentedenhaag.nl

Voor de doorlopende kerkdienst zijn voorgangers nodig. FHTL en Ad Interim willen hier graag een bijdrage aan leveren en nodigen studenten uit om op zaterdag 10 november van 16.00-19.00 drie vieringen van een uur verzorgen. Marieke Milder zal de activiteit coördineren.

Het idee is dat groepjes studenten steeds een uur voor hun rekening nemen, en als kerkganger aanwezig zijn bij de vieringen van de anderen. De invulling van de vieringen wordt aan ieders creativiteit overgelaten. We houden ons daarbij uiteraard wel aan de regels van de kerk. Na afloop gaan we samen ergens iets eten.

Op dinsdag 6 november is er om 12.30 een informatiebijeenkomst waarin nadere afspraken gemaakt worden. Ook mensen die muziek maken of alleen mee willen als kerkganger zijn welkom.